Kaut Komoru ir daudz dabas resursus tūrismam, piemēram, tās pludmales un jūras vidi, tā nav tik spēcīga tūrisma nozare, jo tās reģionālās konkurentiem Reinjona, Maurīcija, un Seišela salām. Tā ir vāja tūrisma nozare ir galvenokārt tāpēc, ka tā nedroši politiskais klimats, ar daudzu politisko apvērsumiem pēdējo trīs desmitgažu laikā. Tūristi Komoru salās galvenokārt turīgi amerikāņi un eiropieši, bet daudz investīciju viesnīcās nāk no Dienvidāfrikas. Galvenajiem tūrisma objektiem Komoru salās ir tās pludmales, zemūdens zvejas un kalnu ainavu. Mohéli ir gleznaina tūristu piesaistei. Grand Comore ir starptautiska lidosta, un lielākā daļa no Komoru Salas "dažas viesnīcas.
Komoru (Shikomor) ir visplašāk lietotā valoda uz Komoru salām (neatkarīgi salas Indijas okeānā, off Mozambiku un Madagaskaru) un Majotas. Tas ir noteikts svahili dialektu, bet ar daudz spēcīgāku arābu ietekmi nekā standarta svahili. Katra sala ir atšķirīgs dialekts, ka Anžuānas sauc Shindzuani, ka Mohéli Shimwali, ka Majotas Shimaore, un ka Grande Comore Shingazija. Nav oficiāla alfabēta pastāvēja 1992. gadā, bet arābu un latīņu alfabēta burtiem bija gan lietots.
Klimats ir tropu un ļoti silts. Piekrastes zonas ir karsts un ļoti mitrs, starptelpas ar lietus un sezonas cikloni (no janvāra līdz aprīlim). Kalnu reģionos ir vēsāks, jo īpaši naktī, un ir lielāks nokrišņu daudzums. Lietains sezona ir no novembra līdz aprīlim.
Restorāni piedāvā labu ēdienu ar garšvielām mērcēm un rīsiem bāzes ēdieni. Specialitātes: • manioka. • Ceļmallapas. • kuskuss. • Ēdiena kazas gaļu. • Seafood. Lietas, kas jāzina: Var būt ierobežojumi attiecībā uz dzērieniem, kas musulmaņu aprindās.
Komoras, oficiāli Komoru Savienība (Komoriešu: Udzima wa Komori,, ') ir salu valsts Indijas okeānā, netālu no Āfrikas austrumu krasta. Oficiāli Komoru Savienība sastāv no četrām Komoru arhipelāga salām- Nazidžas, Mvali, Nzvani un Majotas, taču faktiski Majota ir Francijas aizjūras departaments un nekad nav bijusi Komoru Savienības sastāvā.
Description above from the Wikipedia, licensed under CC-BY-SA full list of contributors
here.