Pilsētas Ekvadora
|
|
Informācija par valsti |
valsts kods: EC
kontinents: Dienvidamerika
galvaspilsēta: Kito
valodas: Spāņu
ES dalība: nē
NATO dalība: nē
GSM: 1800
GPS: 2 00 S, 77 30 W
elektrība: 120V/60Hz
naudas vienība:
ASV dolārs: USD
1USD = 0.789 EUR
telefona kods:
+593-2
|
ceļojumu padomi un brīdinājumi Ekvadora
Tūrisms |
Ekvadora ir maza valsts, kas veido tās lielumu ar masīva, pamatiedzīvotāju kultūru aizsardzībai, koloniālās arhitektūras, skatuvisks ainavas un blīvu tropu mežiem. Kāpšana un pārgājienu ir populāri, bet spraiga tā kā tropu pludmales nodrošina relaksācijas iespējas. Galapagu salas ir nacionālais parks ar lielisku dabas apskatei un iespējas scuba niršanu bagātīgāka jūras dzīvi. |
Valoda |
Dominējošā un oficiālā valoda Ekvadora ir spāņu valodā, papildus Ziemeļu Quechua un citiem iepriekš koloniālās Amerikas valodā, kas runā 2. 300. 000 (Adelaar 1991). Ethnologue saraksti 24 valodās Ekvadora |
Klimata |
Ekvadoras klimats mainās pa reģioniem, atšķirību dēļ augstuma, kā arī tuvumā ekvatoru. Piekrastes zemienes ar Ekvadoras rietumu parasti siltas ar temperatūru reģionā, 25 ° C (77 ° F). Piekrastes teritorijas ietekmē okeāna straumes, un no janvāra līdz aprīlim ir karsts un lietains. Kito laika ir konsekventi tai, subtropu augstieņu klimats. Pilsētā ir samērā nemainīgs Vēsā klimata dēļ tā pacēluma un tuvumu ekvatoru. Vidējā temperatūra dienas laikā ir 66 ° F (18, 9 ° C), kas kopumā samazinās līdz vidēji 50 ° F (10 ° C) naktī. Vidējā temperatūra gadā ir 64 ° F (17, 8 ° C) ir tikai tiešām ir divas acīmredzamas sezonu pilsētā: sausā un mitrā. Sausā sezona (vasara) ilgst no jūnija līdz septembrim un mitrā sezona (ziema), ir no oktobra līdz maijam. |
Pārtika un dzērieni |
Ņemot vērā to šķirni, kas definē Ecuadorean kultūras, mākslas, ģeogrāfija un politikā, būtu loģiski pieņemt, valsts arī piedāvāja taisnīgu summa kulinārijas šķirnes - tomēr, tipisku virtuvi valstī lielā mērā atkarīga no kartupeļiem, rīsiem un pupiņām. Piekrastes virtuve atšķiras visvairāk no tā, kalnu reģionos, ar uzsvaru uz jūras veltes, garšvielas, un kokosriekstu piena. Lielākajās pilsētās Kito, Guayaquil, un Cuenca visiem ir sarežģīta ēdamistaba ainas, ar dažādiem restorāniem, kas piedāvā mūsdienu uzņemas Ecuadorean klasiku un starptautisko virtuvi uzņēmējā. Lasīt vairāk: http://www. frommers. com/destinations/ecuador/0811020880. html # ixzz1ZuU720OU |
|